sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Esittelyssä Lenni

Hei, ajattelin nyt tehdä pienen esittelyn Coton de Túlear koirastani, Lennistä. Lenni on syntynyt 1.4.2014, eli täyttää aprillipäivänä 1 vuoden. Lenni on todella kiltti, oppivainen ja lempeä seurakoira, tulee vähä kaikkien kanssa toimeen. Ei osaisi enään edes kuvitella mitä elämä olisi ilman Lenniä. 

Lenni vielä kun sillä oli pitkä turkki.

edelleen pitkänturkin edustajana ja leikkimässä yhdellä niistä lukuisista lempi leluista!
Hetki ennen Lenni parturi aikaa

Eli siis Cottoneillahan on rodun mukaan hyvin pitkä turkki, joka on myös työläs hoitaa. Pelkkä kampaus päivittäin ei riitä. Vaikka siitä hyvin tietoisena päädyin Cottonin pennun hankkimaan olen ollut hyvin ylpeä päätöksestäni! Lennin turkki leikattiin tammikuun lopussa ihan lyhyeksi. Aluksi oli pieni tottumuninen täysin muuttuneeseen koiraan, mutta nyt ei juuri osaa kuvitelle Lenniä enään pitkällä turkilla! En myöskään anna turkin enään kasvaa noin pitkäksi, sillä Lenni ei ole näyttely koira, niin ei se ole tärkeää. 





Siinäpä Lenni sitten lyhyellä turkilla! Siitä näkee, että sen on helpompi liikkua lyhyellä turkilla. Se ja me ollaan kyllä totuttu siihen jo ihan täysin, Vielä en tiedä minkä mittaiseksi Lennin turkki jää, mutta suunnitelmissa olisi sellanen huolitellu 3-4cm. turkki. Tarkoitus on käydä turkin hoitajalla n. 3 kk välein. 
Lennin kanssa käyn tosiaan myös Koirakoulussa tiistaisin. On ihana nähdä kuinka Lenni nauttii toisten koirien seurasta ja leikkii villisti mukana. Lisäksi opitaan aina uusia pikku kikkoja kotiin, mitä voi sitten vapaa-ajalla harjoitella.
Lenni on tosiaan Läheltä Frankfurtia haettue kasvattajalta nimeltään Anne Dammer-Wylenzek. Ihana kasvattaja ei voi muuta sanoa. :) Mutta seuraavaan kertaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti