perjantai 27. helmikuuta 2015

Viikonloppu tunnelmissa

Hei, viikko on taas vierähtänyt hurjan nopeasti ja tänään jo perjantai! Ihanaa kun viikonloppu alkaa, saa vaan olla ja tehdä mitä haluaa. Töissä on kyllä ollut mukava viikko ja vaikka keskiviikon kulupäivä oli raskas sujui sekin ihan mukavasti, kuulemma tämä jakso kokeiden osalta aika helppo, mutta kaikki mitä ei tässä jaksossa ole, on sitten edessä neljännessä jaksossa juuri ennen kesälomia. :S Useampi iso koe tiedossa jo. Eli se sitä opiskelijan elämää :D

Mutta positiivisempiin juttuihin, Me tehtiin t-paitoja töissä viime perjantaina joillain tuubi tekstiili väreillä, sitten ne silitettiin tällä viikolla, minä tietenkin tein Hello Kittyn :D Tosi kiva kun töissä saa koikeilla uusia juttuja. Leivon myös viikoittain töissä lasten ja nuorten kanssa ja sielläkin voin kokeilla aina uusia reseptejä.
Tuossa miun t-paita~ Valkoiset osat hohtaa pimeässä!
Lenni kuviahan ei voi olla liikaa :D


Reppana jäi kiipeliin lelua hakiessaan!

Mutta autoin sen pois kiipelistä, tosin se jäin istumaan tohon leikki laatikkoon ja vikiseen ku luuli ettei vieläkään pääse itse pois :D Nostin sen sitte pois, haha.

Tilasin myös joku aika sitten netistä tosi söpöjä kirjepapereita, oottavat jo tässä kauvemman aikaa että saan taas kirjoon Hikarulle raapustettua :D Kohta noin tunteroisen päästä pitäs töihin, mutta onneksi vai lyhyt päivä näin perjantaina. Viikonloppulle ei ole tiedossa muutoin suunnitelmia, muutakuin, huomenna aamupalalle mennään Andin äidin luo, Ihan kiva tuollainen aamupala juttu jokatoinen lauantai! Täällä Saksassa kun saa niin ihania tuoreita sämpylöitä joka kulmalla! Jos joskus Suomeen muuttaisin kaipaisin kyllä montaa asiaa! Tosin Suomesta kaipaan myös tiettyjä asioita, mutta sitä oppii elämään ilmankin! Tottakai sitä usein miettii miksei ole sellaista Suomi Saksa sekoitusta tarjolla :D, sitten se passaisi molemmille meille! Mutta kaikenkaikkiaan viihdyn täällä todella hyvin, ihana kun on pitkä kesä, eikä talvellakaan niin kamalan kylmä! Hollantikin on ihan vieressä, mikä myös kiva, koska siellä ei olisi niin mukava asua, mutta sinne on mukava toisinaan päiväksi mennä katseleen ja ostoksille! Toisinaan tulee jopa kotoisa fiilis, kun monetkin asiat ovat Hollannissa sanan kaltaisia kuin Suomessa! Mutta, nyt tuli tauko kirjoitteluun ku iskä soitti ja vieraitaki kävi ja 10 minsan päästä töihin, Eli tässäpä tämä postaus!
Ihanat kirjepaperit~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti