sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Ikea reissu

Hei, lauantaina käytiin Duirburgin Ikeassa. Ensin herkullisella aamiaisella ja siitä sitten kiertelemään. Mikäpä sen mukavampaa kuin ikea 35min ajomatkan päässä. Suomessa kun piti matkustaa Ruotsin rajalle liki 3 tuntia suunta. Viime vuoden aikana on tullun käytyä Ikeassa hyvin usein, minä vaan niin tykkään Ikeasta!
Ei ollut tarkoitus tehdä mitään suurempia ideoita, mutta parveketta ois kiva laittaa kesäisempään kuntoon nyt ku siellä on pöytäjä ja tuolit. Niin ideoita katselemassa käytiin. Myös pari kukkapurkkia tarttui mukaan. Omasta parvekkeesta laitan sitten kuvia kun se on valmis!
Tuollaisen turkoosin kukka-astian ostin. :))

Sain muuten uuden työn tähän työharjoittelun ohelle n. 9h / viikko vanhustyössä. Aloitan ensiviikon tortaina, todella mielenkiintoista! Työkokemus kun täällä Saksassa on todella mukava saada lisää.

Myös Lennin kanssa käytiin naapurin ja hänen koiransa kanssa puistossa leikimässä ja tulos miltä Lenni leikin jälkeen näytti vaikkei edes ollut märkä sää.


No eikun suihkuun ja föönillä koira kuivaksi, onneksi se tykkää föönistä eikä pelkää sitä! :D
Toukokuussa tosiaan Suomeen, en muistakkaan mainitsinko siitä jo, mutta 2 viikkoa lomaa niin pääsee viimein kotosalla käymään. :) Pääsee tosiaan kummityttöäkin katsomaan joka syntyi Maaliskuun puolivälissä! Muutama paketti on jo kummilapselle lähtenyt, ihania kaikki vauvan tavarat, vaatteet ja lelut kaupoissa!

Täällä on jo ollu parinapäivänä yli 20 lämmintä ja hyvin aurinkoista, ainakin kesä tulossa! Ihana ku alkaa puut vihertään ja kukat nyt on jo kukkineetkin hetken.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti