sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Leffoja

Hei! Taas on viiko hurahtanut ja viikonloppu menikin töissä, myös tulevalle viikonlopulle on töitä tiedossa. Mutta eipä ole montaa viikkoa niin pääsee Suomeen lomalle. :)
Tässä taas eilen tuli katsottua leffa ja viikolla pari. Hyviä/katsottavia kaikki! Meinaan Fifty shades of Grey:stähän on aika paljon huonoakin kommenttia tullut ja minusta se oli ihan okei leffa vaan muutama kohtaus hyvin epäaito ja huonosti tehty, mutta muuten ihan ok. :) Monet ovat kehuneet, että kirja sarja kyseisestä leffasta on todella hyvä ja jos sen on lukenut niin leffa todella huono. Mutta minä en onneksi luen paljon kirjoja, vaikka joskus mieli tekisikin niin, voi hyvin katsoa kaikkia leffoja ja arvostella ne sen pohjalta! :D




Nuo kaksi muuta leffaa olivat osittain hyvin koskettaviakin. Tosin tuon If I stay katoin useammissa pätkissä, mutta loppuun asti se silti piti nähdä! 
Muuten ei ole mitään erikoista tapahtunut, Hollannin rajalla käytiin naapurin ja hänen koiransa kanssa lenkillä torstaina aamupäivällä, todella mukavaa oli, ja hyvä ilma! Koirat leikkivät koko kaks ja puoli tuntia ja kotona Lenni nukkuikin sitten iltaan asti. 
Vähän suunniteltut siskon ja hänen kavereiden kanssa pari päivän reissua Pariisiin kesällä! Toivottavasti saa töistä sen verran vapaata ja matka rahat kasaan. :) 
Myös Kleven aluaeen suomalaisten kanssa meillä on tapaaminen vähän ennen Suomen reissua. 
Seuraavaan kertaan! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti