sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Viikonlopun puuhia~

Hei! Äkkiä se viikonloppu hurahtaa, kun tänään jo sunnuntai. Ensiviikonloppu meneekin sitten töissä lyhyessä aamuvuorossa. Mutta kun on kyse lyhyestä niin olen jo valims puoli 11, eli ei mene kokopäivää töissä! :D

Mutta takaisin tähän viikonloppuun, en ole juuri puuhastellut mitään, enemmänkin löhöillyt kotosalla! Tiedossa raskas viikko kun koulukin taas alkaa keskiviikkona! ( kaksi viimeistä keskiviikkoa oli vapaata.) Eilen meillä oli herkkuaamupala kotona.


Katsoin myös kaksi leffaa, on jotenkin taas enempi leffa/tv-sarja kausi menossa kuin draama kausi :D katsoin mm. viikolla satuhäitä, fitnesspäiväkirjat ekan jakson, Mira ja miljoona kodit (ei kyllä inspannu, vaikka hienoja koteja olikin) Leffat jotka katsoin olivat:



Niin ja torstaina ja perjantaina mulla oli ensimmäiset työpäivät uudessa työpaikassa! Mukavaa oli ja mieluusti menen ensi viikon perjantaina uudestaan! :) Todella hyvin opettavat minut uuteen työhöni, niin ja työ tosiaan vanhustenhoidon puolelta. Ensimmäisen työpäivän kampaus.


Siisti ja nopea tehdä, töissä kun pitää jo puoli 7 olla. :) ja ihana perhospinni on Primarkilta. Tässä muuten vielä yksi kuva meidän parvekkeelta, kun sain sinne viimeviikonloppuna kukkia! Vielä se ei ole valmis, mutta kyllä siellä jo istuskella voi! 


Kaikki kukkapurkki sydeemit on Ikeasta! :D Lenni niin mielellään aina parvekkeella katselee ohikulkijoita. Lenni sai myös viimeviikolla uuden pannan, se maksoi vain 0,50e. Huomenna mennään Hollannin rajalle lenkille Lennin ja naapurin ja hänen koiransa kanssa, jos vain sää sallii! :)


Siinä on jopa pieni huivi! Minusta tuo väri passaa Lennille hyvin. Suomen reissukin lähestyy! Siitä sitten lisää kun saadaan suunnitelmia lukkoon. :) Kerrankin on todella kiva mennä Suomeen kun jo melkein vuosi viime reissusta! :) Ensi kertaan! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti